Kiállítók

ANAMED

www.anamed.hu
1144 Budapest, Kőszeg u 29.
Telefon: (1) 220-9236 / Fax: (1) 221-5531
E-mail: posta@anamed.hu

Az ANAMED Kft. fő feladatának tekinti, hogy a magyar egészségügy munkáját világszínvonalú készülékek forgalmazásával és a készülékek biztonságos üzemeltetéséhez szükséges szervizszolgáltatásokkal biztosítsa. Az ANAMED Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy partnereivel hosszú távú szakmai partnerkapcsolatot alakítson ki és ápoljon.

BIOTEST

www.biotest.hu
2045 Törökbálint, Torbágy u. 15/a
Telefon: (23) 511-311 / Fax: (23) 511-310
E-mail: mail.hu@biotest.com

A Biotest AG német gyógyszergyártó cégcsoport 1988 óta képviselteti magát Magyarországon. Tevékenységünket ennek megfelelően kereskedelmi képviseletként kezdtük, majd 1994 óta Biotest Hungaria Kft. néven működünk, kiszélesedett szolgáltatói palettával: az immunológia, hematológia, transzfuziológia és az intenzív terápia tevékeny specialistájaként vezető pozíciót töltünk be a humán vérplazmából készített gyógyszerek, valamint az immunológiai határterületeken alkalmazott termékek forgalmazásában. Munkánkat 23 magasan kvalifikált munkatárs segítségével végezzük, és büszkén állítjuk, hogy a Biotest termékei a legmagasabb szabványoknak is megfelelnek, ráadásul azok a világ legszigorúbb engedélyezési eljárásokat megkövetelő piacain kerülnek értékesítésre. 160 ország betegei, klinikái, praxisai, laboratóriumai és vállalkozásai szavaztak bizalmat a Biotest minőségnek és biztonságnak.

CPP

cppbudapest.hu
1145 Budapest, Amerikai út 33.
Telefon: (1) 422-3700 / Fax: (1) 422-3708
E-mail: cppbudapest@cppbudapest.hu

A CPP Budapest Kft. jelenlegi formájában 1993-óta tevékenykedik a magyarországi egészségügyi intézetek ellátása terén és az elmúlt több mint két évtizedben az egyik legjelentősebb piaci szereplővé vált. Fő tevékenységünk az egészségügyi fekvőbeteg ellátásban használatos egyszer használatos termékek nagykereskedelme, mely csaknem 3000 különféle árucikk forgalmazását jelenti, főként az aneszteziológia, intenzívterápia, kardiológia, onkológia, urológia, sebészet, patológia, molekuláris diagnosztika, kórházhigiénia és alapellátás terén. Cégünk tulajdonviszonyát illetően teljes mértékben magyar tulajdonban van, gazdaságilag stabil, üzletmenete jó. Évek óta rendszeresen nyerünk kórházi tendereket, az összes magyarországi egészségügyi intézménybe szállítunk. Tevékenységünket az ISO 9001:2015 előírásai szerint végezzük, a beérkező visszajelzések, referenciák bizonyítják ügyfeleink elégedettségét.

DIACARE SOLUTION

www.diacaresolution.com
2089 Telki, Cinege u. 10.
Telefon: (20) 417-9550
E-mail: info@diacaresolution.com

„We innovate HealthCare Solutions”

A DiaCare Solution Kft.-t 2017 őszén alapítottuk, 13 éves diagnosztikai multinacionális céges tapsztalattal rendelkező háttérrel. 2018 nyarán elnyertük a kizárólagos forgalmazási jogát egy új generációs viszkoelasztikus POC tesztek mérésére alkalmas készüléknek a ClotPro-nak. A betegágy melletti diagnosztikában szerzett sok éves tapasztalatnak köszönhetően a cég fő tevékenységi köre 2018 szeptemberétől a ClotPro tromboelasztográf bevezetése és értékesítés a magyar piacon. Az új generációs viszkoelasztikus POC módszer innovatív megoldásaival tökéletesen alkalmazkodik a Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetekben kidolgozott hemosztázis protokollokhoz és jól illeszkedik az oktatási rendszerbe is. Célunk, hogy a diagnosztika és a gyógyszeripar területén szerzett tapasztalatainkkal elősegítsük új, innovatív projektek megvalósulását, ezáltal segítsük megrendelőink munkáját. Hiszünk a hosszú távú partneri együttműködés kialakításában közös
célok és sikerek elérésében az egészségügy területén.

DRÄGER

www.draeger.com
1135 Budapest, Szent László út 95.
Telefon: (1) 288-5000 / Fax: (1) 288-5001

A Dräger az „akut ellátás szakértője”-ként folyamatosan fejleszti az akut betegellátást azzal, hogy támogatja a felhasználót az intenzív, perioperatív és újszülött ellátás területén. Az alábbi termékeket kínáljuk:

  • Aneszteziológiai berendezések
  • Lélegeztetés és légzés monitorozás
  • Betegmonitorozás és informatikai háttérbiztosítás
  • Tartozékok és fogyóeszközök
  • Újszülött lélegeztetés
  • Inkubátorok és sárgaság kezelése
  • Ellátási rendszerek, Orvosi lámpák

MEDIBIS

www.medibis.hu
1126 Budapest, Szendrő u. 37/D
Telefon: (1) 390-3944 / Fax: (1) 379-2197
E-mail: medibis@medibis.hu

Cégünk a Medibis Kft.  25 éve foglakozik orvosi eszközök importjával és forgalmazásával.  Partnereink közé tartoznak az ország vezető idegsebészeti és szívsebészeti klinikái mellett  aneszteziológiai és intenzívterápiás osztályok, illetve koraszülött és újszülött centumok.

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT

www.mentok.hu
1055 Budapest, Markó utca 22.
Telefon: (1)  350-3737 / Fax: (1) 239-7848
E-mail: info@mentok.hu

Az Országos Mentőszolgálat egységes állami egészségügyi intézmény, melynek feladata az életmentés, a sürgős ellátás biztosítása. Az OMSZ az életmentésen kívül (112-es segélyhívások) alapfeladatként kizárólag „mentő” és „őrzött” betegszállításokat végez, azaz olyan feladatokat, ahol a beteg állapota miatt sürgős segítségre van szükség, illetve ahol útközben is beavatkozások, vizsgálatok szükségesek. Az Országos Mentőszolgálat 1948-as megalakulása óta egységes szervezetként működik. Az ország 255 mentőállomásán 8000 mentődolgozó tevékenykedik. Mentőegységeink az elmúlt évben közel 1,2 millió beteget láttak el.

ORSZÁGOS VÉRELLÁTÓ SZOLGÁLAT

www.ovsz.hu
1113 Budapest, Karolina út 19-21.
Telefon: (1) 372-100 / Fax: (1) 372-4189
E-mail: ovsz@ovsz.hu

Az Országos Vérellátó Szolgálat az ország egész területén – állami feladatként – biztosítja a vérellátás megtervezését és megszervezését, az egészségügyi intézmények vér és vérkészítményekkel való
ellátását. Emellett szakmai, módszertani központként működik, az országos működési kör mellett kiemelt beszámolási és szakmai szervezési feladatokat lát el. A szervezet 6 regionális- és 20 területi intézményből áll, melyekhez szerződésben rögzített feladatok ellátásával szorosan kapcsolódik a 28 kórházi transzfúziós osztály.
Az OVSZ állami vérellátással kapcsolatos feladatai mellett egyre jelentősebb a szerv-, őssejt adományozással és átültetéssel kapcsolatos tevékenysége, amely feladatokat a Transzplantációs Igazgatóság látja el. A transzplantációs igazgató irányítása alá tartozik a Szervkoordinációs Iroda, a Központi Várólista Iroda és a Magyar Őssejtdonor Regiszter.
Az OVSZ, Szervkoordinációs Iroda végzi az összes magyarországi szervkivételi riadó és az Eurotransplantból érkező szervfelajánlások központi szervezését, amelynek biztosítása érdekében koordinátori hálózatot működtet. Egy-egy szervdonációs folyamat során a Szervkoordinációs Iroda szorosan együttműködik az intézmény egyéb szervezeti egységeivel, a Transzplantációs Immungenetikai Laboratóriummal, a Donorkivizsgáló Laboratóriummal, a Vércsoportszerológiai Laboratóriummal, valamint a Gépjárműtechnikai csoporttal, segítve a donorjelentő kórházak
munkáját, ezáltal az életmentő szervátültetések megvalósulást.

REPLANTMED

www.replantmed.hu
1119 Budapest Nándorfejérvári út 35.
Telefon: (1) 374-9080 / Fax: (1) 269-3274
E-mail: info@replant.hu

A ReplantMed Kft. által képviselt gyártók termékei megbízható megoldásokat nyújtanak a fekvőbeteg-ellátásban kezelt betegek számára. Termékeink megtalálhatók a kórházak anesztéziai, intenzív, sebészeti, kardiológiai, urológiai, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti osztályain, valamint a műtőkben és onkológiai központokban egyaránt. A termékportfólióban nagy multinacionális cégek prémium minőségű márkái és termékei szerepelnek, mint például: a Smiths Medical csoport Portex, Medex, Level1, Deltec, továbbá a Medisize, Redax, ConvaTec/Unomedical, Vogt Medical, Livanova, MicroPort, Cincinnati Sub-Zero, Integra Medical, THT-Bioscience, Boston Scientific és Smith and Nephew termékek.

ROCHE

www.roche.hu
2040 Budaörs, Edison utca 1.
Telefon: (23) 446-800 / Fax : (23) 446-890

A Roche minden évben jelentős összegeket fordít a diagnosztikai eszközök fejlesztésére. Termékeink és szolgáltatásaink hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez, diagnosztizálásához és kezeléséhez, a vállalat-csoport számos fontos területen járul hozzá az emberek egészségének és életminőségének javításához.

SPEEDING

speeding.hu
1126 Budapest, Ugocsa u. 5.
Telefon: (1) 214-8858 / Fax: (1) 201-0847
E-mail: info@speeding.hu

Cégünk 1991 óta tevékenykedik a magyar egészségügyi eszközellátás terén. Fő profilunk az orvosi műszer kereskedelem, a sürgősségi ellátás és a reanimációs oktatás eszközeinek értékesítése, illetve garanciális javítások. Cégünk fő célja az egészségügyi oktatás és készségfejlesztés színvonalának kimagasló szintre emelése mellett a betegek biztonsága. Tekintettel a széles termékválasztékunkra – FERNO hordágyak, EZ-IO intraosszeális fúró, WaterJel égési kötszerek – rövid időn belül megkerülhetetlen szereplővé nőttük ki magunkat a pre-hospitális területen. Olyan nagymúltú cégek, mint az Ambu International kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el és széles körben ismert termékek, mint a Zoll defibrillátorok magyarországi forgalmazására kaptunk lehetőséget.