Tudományos információ

KREDITPONTOK

Az AITSZME IX. Nemzeti Kongresszusa szabadon választható elméleti továbbképzés SZTK-A-44562/2019 nyilvántartási számon akkreditálásra került, a továbbképzés pontértéke: 20 pont.

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet 1. sz. melléklete értelmében, a továbbképzés elvégzése esetén az alábbi szakmacsoportokba tartozó szakdolgozók számára szerezhető meg a fenti pontszám:

1.Felnőtt ápolás és gondozás szakmacsoport
2.Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoport
3.Sürgősségi ellátás szakmacsoport
5.Képi diagnosztika szakmacsoport
9.Mozgásterápis és fizioterápis szakmacsoport
10.Műtéti ellátás szakmacsoport
15.Rehabilitációs és életvezetést támogató szakmacsoport

WORKSHOPOK

Az elméleti előadásokat kiegészítve, október 4-én, pénteken háromórás, gyakorlati workshopokat szervezünk három témában. Egy-egy workshopra limitált létszámú (max. 15 fő) résztvevőt tudunk fogadni, hogy biztosíthassuk számunkra a megfelelő mennyiségű és színvonalú gyakorlatot. Hogy minél többen részt vehessenek a gyakorlati képzésen, egy résztvevő legfeljebb egy workshopra jelentkezhet. Amennyiben a kívánt workshop betelik, várólistára kerül a jelentkező. Megfelelő számú jelentkező esetén bizonyos workshopokat több csoportban is indítunk. A workshopokra történő bejelentkezésre a kongresszusi program elkészültekor nyílik lehetőség a regisztráltak számára.

Workshop témák:

  1. RSI az elsődleges ellátásban
  2. Intraosszeális kanülálás
  3. Nehéz légútbiztosítás